Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

12 лютого школярі навчатимуться дистанційно

Дата: 11.02.2021 16:53
Кількість переглядів: 25

У зв?язку з погіршенням погодних умов, з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, запобігання травматизму серед учасників освітнього процесу, на підставі рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради рекомендує завтра організувати освітній процес у закладах загальної середньої та позашкільної освіти з використанням технологій дистанційного навчання.

"Синоптики попереджають про сильну ожеледицю, мокрий сніг та сильний вітер, тому просимо батьків залишити дітей шкільного віку удома і, по можливості, не вести дошкільнят у дитячі садочки, хоч вони і працюватимуть. Ми прийняли таке рішення заради безпеки дітей, бо нині різко побільшало черкасців, які травмуються на слизьких дорогах та тротуарах. Комунальники, звісно, працюють у посиленому режимі, ліквідовуючи наслідки негоди, втім, краще зайвий раз поберегти своїх дітей", - зазначає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин.

Зауважимо, що дитячі садочки міста працюють в звичайному режимі, проте батьків закликають по можливості утриматись від походу до ДНЗ.


« повернутися

Вхід для адміністратора