Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Освітній проєкт «Модель ООН. Черкаси 2023» завершився дипломатичним балом

Дата: 04.04.2023 16:54
Кількість переглядів: 27

Граційне виконання різноманітних танків, інструментальна музика та захопливі вірші від молодих авторів - така атмосфера панувала сьогодні в Черкаському обласному художньому музеї.

Продовженням і прикрасою освітньої рольової гри «Модель ООН. Черкаси 2023» став дипломатичний бал, у якому взяли участь школярі міських навчальних закладів.

Відзначимо, що ідейними натхненниками проєкту «Модель ООН» є саме активна учнівська молодь, яка постійно прагне до вдосконалення та всебічного розвитку.

Також сьогодні гостями заходу були заступниця директора департаменту – начальниця управління освіти Надія Євчак разом із фахівцями департаменту.

Зокрема, Надія Володимирівна привітала й нагородила кращих учасників грамотами за активну участь від імені міського голови Анатолій Бондаренко. А також подяками відзначили організаторів проєкту.

«Чудово, що попри складні часи, ми можемо організовувати подібні заходи й проєкти для нашої молоді! Ми впевнені, що майбутнє нашої держави в надійних руках», - відзначила Надія Володимирівна.


« повернутися

Вхід для адміністратора