Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У міській школі підбили підсумки патріотичного марафону

Дата: 02.06.2023 16:54
Кількість переглядів: 26

Педагогічний колектив та учні Черкаської загальноосвітньої школи № 32 організували захід на День захисту дітей, який був присвячений підведенню підсумків патріотичного марафону «Дитячими долонями». Він тривав із початку травня.

Під час марафону учасники створювали обереги, патріотичні малюнки та збирали провізію на підтримку Збройних Сил України. Окрім цього, педагоги разом з учнями проводили майстер-класи для дітей середньої та старшої груп садочків мікрорайону з виготовлення оберегів.

На захід також завітали заступниця міського голови Anastasiia Chubina та депутат Черкаської міської ради Араік Рафікович Мкртчян. Від імені міського голови Анатолія Бондаренка колектив Черкаська ЗОШ №32 отримав Подяку за активну громадську позицію, волонтерську діяльність, професіоналізм, високий рівень національно-патріотичного виховання підростаючого покоління та вагомий внесок у справу перемоги України.

«З перших днів повномасштабного вторгнення заклад долучився до волонтерських зусиль. Сотні переселенців знайшли тимчасовий прихисток та допомогу у цій школі. Працівники закладу збирали одяг, їжу, гігієнічні засоби та матеріали для плетіння маскувальних сіток. Вдячні за Вашу щоденну працю та відданість своїй країні», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Разом з вчителями та учнями представники міської влади підбили підсумки марафону та взяли активну участь у розважальних локаціях. У результаті марафону було зібрано велику кількість речей, сплетених сіток, маскувальних виробів, малюнків та оберегів. Всі ці цінності були передані волонтерам, які доставлять їхнім хлопцям на передову. Ця допомога стане невід'ємною підтримкою українських військових у їхній нелегкій службі для захисту країни.

Патріотичний марафон «Дитячими долонями» виявився чудовою можливістю для школярів проявити свою творчість та відданість Україні, а також він сприяв об'єднанню шкільного колективу, батьків та представників громади у патріотичній меті.


« повернутися

Вхід для адміністратора