Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Міський голова вручив відзнаки спортсменам та вихованцям позашкілля

Дата: 01.03.2023 16:54
Кількість переглядів: 17

Молодь – найкраща промоція та гордість Черкас. Вони є ключовим фактором розвитку та зміцнення міста в різних напрямах, тому важливо підтримувати їхні ініціативи, таланти та ідеї.

Тож Анатолій Бондаренко грамотами виконавчого комітету нагородив гравців команди з футзалу КП «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради.

Нагадаємо, що вони здобули перемогу на Чемпіонаті України серед юнацьких команд U-20 «Молодіжна Екстра Ліга».

Грамоту виконавчого комітету також отримав тренер-консультант Сергій Гупаленко. А тренерів команди U-20 Віктора Пархоменка і Романа Халявку нагороджено медалями «За сумлінну працю».

Подякою міського голови відзначили вихованця гуртка «Шахи» «Багатопрофільного молодіжного центру» Ярослава Євсєєва. Він є чинним чемпіоном міста Черкаси та Черкаської області, бронзовим призером 33-го Міжнародного шахового фестивалю Краковія – 2022 та Всеукраїнського кваліфікаційного турніру з шахів серед дітей.

Його викладач Андрій Чопоров нагороджений медаллю «За сумлінну працю».

А також подякою міського голови відзначили вихованку гуртка «Мистецтво нашого роду» позашкільного навчального закладу «БМЦ» Анастасію Король. Вона здобула І місце на Всеукраїнському багатожанровому конкурсі «Все буде Україна».

Її викладачку Наталію Топчій нагородили медаллю «За сумлінну працю».

«Черкаська молодь продовжує підкорювати українську та світову арену та демонструвати високий рівень майстерності. Для цього вони наполегливо тренуються та навчаються, щоб якнайкраще представити свій регіон на різних змаганнях. Пишаємося вами й бажаємо далі рухатися тільки вперед» - зазначає профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора