Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Сьогодні позашкільна спільнота України відзначає професійне свято «День працівників позашкільної освіти»

Дата: 25.09.2023 14:55
Кількість переглядів: 13

Позашкільна освіта завжди приваблює своєю цікавістю та захопленням. Для дітей це не просто обов'язок, це щось більше - це відгук серця та душі.

Саме позашкільні навчальні заклади дають можливість розвивати творчість та натхнення. Відвідуючи заняття, діти навчаються бути креативними та прагнути до нових вершин. Це місце, де юні обдаровані особистості розкривають свій потенціал і роблять вибір, орієнтуючись на власні прагнення та інтереси.

Позашкільна освіта - це не просто навчання, це можливість відкривати нові горизонти, бачити про світ і себе, знайомитися з різноманітними видами мистецтва, науки та спорту. А кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, який заохочує дітей до творчості в позаурочний час.

Вітаємо педагогів закладів позашкільної освіти з їхнім професійним святом! Ваша праця є надзвичайно важливою для розвитку і виховання молодого покоління. Ви надаєте дітям та молоді можливість вдосконалювати свої навички, розвивати таланти та долати виклики. Бажаємо вам невичерпного ентузіазму, творчого натхнення та подальших успіхів у вашій творчий справі!


« повернутися

Вхід для адміністратора