Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

DECIDE Summer Clubs 2023 «Ми вдома - в Україні» – триває

Дата: 02.08.2023 10:56
Кількість переглядів: 39

У трьох освітніх закладах міста успішно діє літній клуб у межах  DECIDE Summer Clubs 2023 «Ми вдома - в Україні», де діти мають змогу цікаво та корисно провести свої літні канікули.

Тож, перша зміна вже добігає до кінця. Протягом 10 днів для учасників організовувано безліч різноманітних активностей, де кожен день має свою особливу тематику.

Наприклад, у «Патріотичний день» діти взяли участь у патріотичному флешмобі, відвідали екскурсію-експозицію музею АТО, переглядали мультфільмів про козаків тощо.

У «Туристичний день» на дітей чекала насичена програма туристичного дня: розкладання палатки та вікторина, орієнтування на місцевості за допомогою компаса, подолання туристичної смуги перешкод, командні стрибки через туристичну линву, розучування патріотичного флешмобу та інші цікаві розваги.

Також був «Суперменський день», де впродовж дня вихованці встановлювали різноманітні рекорди. Окрім того, вони побували на локації музею АТО, переглянули мультфільм «Мінна безпека», відвідали тренінг «Права і свободи», провели рухову активність «Ігромайстер» тощо.

А в «Європейський день» відбулися європейські перегони, квест «Подорожуємо Європою», майстер-клас «Тваринне різноманіття», тренінг «Англійська з посмішкою». Також упродовж роботи клубу тренери з дітьми багато спілкувалися про спільні європейські цінності, права і свободи людей.

Нагадаємо, що із 7 серпня розпочинає свою роботу друга зміна, яка триватиме до 18 серпня.

Записатись та отримати довідкову інформацію можна за тел.: (0472) 66-15-39 - Ірина Миколаївна, (096) 738-43-52 Оксана Анатоліївна.


« повернутися

Вхід для адміністратора