Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Рій «Ратиборець» Черкаської СШ №28 – один із найсильніших учасників Всеукраїнського вишколу «Джура-прикордонник 2021»

Дата: 18.10.2021 16:57
Кількість переглядів: 28

Фото без описуКоманда (рій) «Ратиборець» Черкаської спеціалізованої школи № 28 ім. Т. Г. Шевченка показала відмінні результати під час Всеукраїнського військово-патріотичного вишколу «Джура-прикордонник 2021», що відбувся у м. Великі Мости Львівської обл. Протягом тижня понад 300 учасників з 17 областей України ознайомились з роботою прикордонників (огляд транспортних засобів, перевірка документів, робота прикордонного патруля тощо), дізнались про правила стрільби зі стрілецької зброї, надання домедичної допомоги та ін. Рої (команди) складаються із 10 осіб, серед яких 8 учнів віком 14-17 років, з яких не менше 3 дівчат, та 2 керівники.

Юні хлопці ті дівчата провели тиждень у Кінологічному навчальному центрі, де набули нових знань, отримали практичні навички зі слідознавства, пошуку та затримання правопорушників, топографічного орієнтування, кінологічної служби, тактичної медицини та стрільби з бойової зброї, а найголовніше – нові емоції та досвід, а також - незабутні враження.

Завдяки прекрасній підготовці, черкаський рій «Ратиборець» показав найліпші результати у своїй сотні, а саме: у стрільбі з вогнепальної зброї, пейнтболі та тактичній медицині. А учасники нашої команди завжди на відмінно виконували всі поставлені завдання та брали активну участь на всіх етапах вишколу.

Із нагоди Дня захисника та захисниць України заступниця міського голови Анастасія Чубіна відзначила рій «Ратиборець» та вручила туристичний намет, що знадобиться команді під час підготовки до участі у наступних військово-патріотичних вишколах та змаганнях.

Вітаємо та пишаємось!


« повернутися

Вхід для адміністратора