Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Від сьогодні, після двотижневих канікул, заклади освіти відкрили свої двері для черкаських школярів

Дата: 09.01.2023 16:57
Кількість переглядів: 12

З 9 січня заклади загальної середньої освіти м. Черкас розпочали другий семестр 2022-2023 навчального року. Однак два заклади - ФІМЛІ та Гуманітарно-правовий ліцей, відповідно до визначеною педагогічною радою структуру навчального року, продовжать зимові канікули до 22 січня 2023 року.

Відзначимо, що перед початком ІІ семестру департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради проводилось анкетування батьків про вибір форми навчання. Враховуючи їхнє побажання та можливості освітніх закладів, вирішено продовжити змішані форми навчання. Проте у переважній кількості закладів навчання відбуватиметься в очній формі.

«Ряд шкіл з початку другого семестру користуватимуться додатковими укриттями. Ці школи зможуть розпочати навчання в очному режимі за декілька днів, так як наразі очікуємо акт комісії про відповідність вимогам безпечності конкретних укриттів» - зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Адміністрація закладів і надалі продовжує працювати над тим, щоб максимальна кількість дітей мала змогу навчатися безпосередньо у школах.


« повернутися

Вхід для адміністратора