Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Грантовий проєкт у галузі культури – втілено в життя

Дата: 28.10.2023 18:00
Кількість переглядів: 37

Сьогодні Наталія Лавленцева презентувала свою поетичну збірку «Немає іншої землі», яку авторка в цьому році видала за грантові кошти, виділені в рамках міської Програми в галузі культури м. Черкаси.

За словами пані Наталії актуальність такого проєкту зумовлена відповідністю матеріалу до реалій сьогодення.

Після повномасштабного вторгнення в Україну митці пера описують війну під різними поглядами. Так і в своїх віршах Наталія Лавленцева пише на тему війни, яка, на жаль, знайома кожному українцю.

Твори авторки насичені прийомами літературної виразності, епітетами, метафорами, які влучно відображають багатий внутрішній світ ліричної героїні.

Варто відзначити, що презентація книги відбулася в адаптаційному центрі «Простір розвитку», який нещодавно відкрили на базі Черкаського Палацу молоді.

Принагідно колектив Черкаського міського Палацу молоді відзначили Подякою міського голови. Працівники закладу нещодавно брали участь у розписі протитанкових оборонних конструкцій у парку «Перемога» для облаштування «парку Трофейної техніки».

«Приємно, що в нашому місті є талановиті та креативні люди, які вкладають свою творчість у розвиток культури Черкас. Ми в свою чергу, як міська влада, готові підтримувати їхні ідеї та проєкти, які збагачуватимуть культурну спадщину міста», – зазначила профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Нагадаємо, що міська Програма виділення грантів у галузі культури діє з 2013 року. За цей час вдалося реалізувати сотні проєктів для просування, популяризації та промоції галузі культури в Черкасах.


« повернутися

Вхід для адміністратора