Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Креативні вчителі міста розпочали змагатись за перемогу в конкурсі «Учитель року. Освітній тріумф»

Дата: 08.11.2023 13:22
Кількість переглядів: 34

У Черкасах триває міський конкурс «Учитель року. Освітній тріумф», який у цьому році організований в оновленому, сучасному форматі і складається з двох цікавих етапів.

Загалом 32 педагогічних працівника закладів загальної середньої освіти м. Черкаси подали свої заявки для участі в конкурсі відповідно номінацій «Молодий учитель», «Учитель НУШ», «Учитель, який змінює світ», «Разом до успіху» та «Якість та результативність».

Отже, вчора конкурсна комісія на чолі з заступницею міського голови Анастасією Чубіною переглянула відеоролики, подані кандидатами, де вони презентували себе та свої педагогічні інноваційні підходи та креативність у навчальному процесі.

Сьогодні ж претенденти провели методичні практикуми, для учнів однієї з міських шкіл. Загалом вчителі, які викладають різні предмети в своїх школах обʼєднувались в пари та проводили десятихвилинний інтерактивний урок. Відзначимо, що теми для заняття вони обирали за невеликий час до самого практикуму.

«Сучасний та творчий підхід в навчальному процесі - це основне завдання для вчителів. Мені приємно, що в нашому місті так багато креативних педагогів, які всебічно розвивають наших дітей», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Варто нагадати, що переможцями конкурсу будуть учасники , які набрали найбільшу сумарну кількість балів за два етапи. Вони отримають премію розміром 20 000 гривень.


« повернутися

Вхід для адміністратора