Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

9 листопада ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2023 17:04
Кількість переглядів: 28

Професійні працівники культури, музиканти, художники, режисери, письменники, актори, архітектори, бібліотекарі, а також майстри народного мистецтва – це ті люди, які зберігають і передають унікальні традиції та ремесла і грають важливу роль у збереженні культурної спадщини України.

У Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва хочемо відзначити досягнення цих професіоналів та підкреслити їхню важливу роль у розвитку національної культури, а також висловити подяку за працю та вклад у формування культурного образу нашого міста та України загалом.

Ви - творці та оберігачі культурної спадщини, музики, мистецтва, літератури та тисячі інших аспектів. Ваша праця важлива та визначальна, вона додає магії, глибини та гармонії нашому світу, роблячи його багатим та кращим.

Бажаємо завжди бути на хвилі творчості та знаходити нові шляхи в мистецтві. Нехай натхнення дає вам яскраву зірку, а ваші творіння дарують радість глядачам, читачам та слухачам. Нехай ваша праця буде визнана та оцінена, а ваші досягнення дають гордість всій нашій країні.

Вітаємо вас із вашим професійним днем!


« повернутися

Вхід для адміністратора