Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах провели чемпіонат міста з класичних шахів

Дата: 10.11.2022 17:00
Кількість переглядів: 14

29-30 жовтня та 5-6 листопада в шаховому клубі «Дебют» ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» відбувся Чемпіонат м. Черкаси з класичних шахів серед юнаків та дівчат 2004 року народження та молодше.

Турнір було проведено за швейцарською системою в 9 турів з контролем часу 35 хвилин на партію кожному учаснику з додаванням 30 секунд на кожен зроблений хід, починаючи з першого. Головний суддя турніру - суддя другої категорії - Григор’єв О.В.

За підсумками, учасники чемпіонату мають наступні результати:

Чемпіоном міста в загальному заліку став Євген Єщенко,  срібну медаль виборов Олесь Михлик (ШК «Дебют», тренер Григор’єв О.В.), трете місце у Вероніки Юр’євої (ШК «Дебют», тренер Григор’єв О.В.).

В категорії юнаки до 12 років  Чемпіоном міста став Юрій Анголюк (ШК «Дебют», тренер Григор’єв О.В.),  друге місце посів Ярослав Євсєєв (ШК «Дебют», тренер Чопоров А.В.),  бронзова медаль у Артема Удода (ШК «Дебют», тренер Чопоров А.В.).

Чемпіонкою міста серед дівчат стала Вероніка Юр’єва (ШК «Дебют», тренер Григор’єв О.В.),  срібло виборола Анна Калашник (ШК «Дебют», тренер Чопоров А.В.),  бронзова медаль у Олександри Антонової (ШК «Дебют», тренер Григор’єв О.В.)

Переможці змагань нагороджені медалями, грамотами та призами.


« повернутися

Вхід для адміністратора