Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Першачки Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 вперше разом відвідали бібліотеку

Дата: 26.09.2023 15:02
Кількість переглядів: 12

Ця подорож стала захопливою пригодою для учнів 1-А класу, яка розпочалася з їхнього відвідування Черкаської обласної бібліотеки для дітей. Вона відкрила для діток яскравий світ книг, які не тільки навчають, але й дивують, надихають на нові пригоди та здійснюють мрії.

У дружній атмосфері першокласники пригадали основні правила користування книгою, розуміючи важливість бережного ставлення до літературних скарбів. Загадкові та цікаві мандрівки найпотаємнішими куточками бібліотеки подарували враження не тільки дітям, але і всім присутнім. Бібліотекарі запропонували школярам пройти «вулицями книжкового міста» та відшукати надзвичайні скарби, що приховані в кожній книзі.

Під час цієї екскурсії діти поринули в неймовірний книжковий світ, познайомилися з історією бібліотеки та її головною цінністю – книгою. Вони дізналися, як книги можуть допомогти не лише цікаво опанувати інші науки, але й вдосконалювати та розширювати свої знання.

А на завершення цієї подорожі учні переглянули цікаву та змістовну лялькову виставу, яка стала яскравим доповненням до їхнього знайомства зі світом книг.


« повернутися

Вхід для адміністратора