Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Школа новопризначених керівників закладів дошкільної освіти продовжує свою роботу

Дата: 11.05.2023 17:05
Кількість переглядів: 17

У рамках засідання круглого столу продовжилось навчання для новопризначених керівників дошкільних закладів міста. Цього разу обговорювалась тема: «Організація навчального процесу в дошкільних закладах. Алгоритм дій».

Досвідом своєї роботи ділився колектив дошкільного навчального закладу №70 «Настуся», де і проводилась зустріч.

Завідувачка дошкільного навчального закладу Тетяна Булатецька розповіла про управління освітнім процесом та алгоритм дій керівника закладу дошкільної освіти. Вона поділилася своїм досвідом та практичними порадами зі своїми колегами, новопризначеними керівниками закладів дошкільної освіти.

Також під час засідання відбулася цікава презентація про участь закладу у Міжнародному проєкті «Сприяння освіті» від The LEGO Foundation, до якого вони долучились у 2020 році.

Завдяки участі в цьому проєкті, заклад використовує новий підхід до освітнього процесу – навчання через гру, що направлене на всебічний розвиток дошкільнят. А також одним із приємних бонусів є подарунки від The LEGO Foundаtion – різноманітні набори конструкторів, які педагоги використовують під час освітньої діяльності.

Але проєкт «Сприяння освіті» – це не лише гра з конструктором LEGO. Цей садочок бере активну участь в проєктних ініціативах від «Сприяння освіті». Зокрема, дітки разом зі своїми родинами та педагогами створили збірку авторських казок «Книга моїх казок» та навчально-методичний посібник «Горщик смакоти».

У підсумку новопризначені керівники дізналися більше про захопливі та креативні методи навчання, які використовує цей проєкт, та про можливості його впровадження в дошкільній освіті.


« повернутися

Вхід для адміністратора