Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Меморандум про співпрацю із Валмієрською школою – підписано

Дата: 21.03.2023 17:07
Кількість переглядів: 17

Нині черкаська делегація разом із профільною заступницею міського голови Анастасією Чубіною, заступницею директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальницею управління освіти Надією Євчак та начальницею управління гуманітарної політки Анною Гавриш перебувають у латвійському місті-побратимі Валмієра.

У межах цієї подорожі Черкаська спеціалізована школа I-III ст. №33 ім. В. Симоненка в особі директорки Оксани Коваленко підписали меморандум про співпрацю з Валмієрською Вієстурською середньою школою в особі директора Улдіса Янсона. Відзначимо, що це найбільша школа у Валмієрі.

Отже, відповідно до цього документу, школи зможуть спільно здійснювати різноманітні, як культурні, так і наукові заходи, а також впроваджувати програми обміну, здійснювати дружні візити тощо.

«Черкаські освітяни не стоять на місці. Такі угоди важливі для нас, адже вони дають можливість нашій молоді всебічно розвиватись. Це ще один крок на шляху до впровадження європейських освітніх стандартів у наших міських закладах. Адже меморандум дасть можливість переймати і впроваджувати іноземні практики у черкаських школах», - зазначила Анастасія Сергіївна.


« повернутися

Вхід для адміністратора