Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаська дитяча школа мистецтв успішно провела звітний концерт «Мистецтво для перемоги»

Дата: 27.04.2023 17:13
Кількість переглядів: 18

На концерті, що присвячений українським захисникам, були представлені найкращі творчі досягнення талановитих артистів. Вони виконали різноманітні номери у жанрах танцю, вокалу та музики, а їхні зусилля та праця були винагороджено оваціями глядачів та позитивними відгуками.

На захід також завітали міський голова Анатолій Бондаренко, перший заступник Сергій Тищенко та профільна заступниця Anastasiia Chubina .

«Пишаюся нашою творчою молоддю, яка попри всі труднощі зберігає національну ідентичність та розвиває українську культуру. Дякуємо учасникам, організаторам та керівникам за вашу творчість та працю», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Крім того, Анатолій Бондаренко нагородив медаллю «За сумлінну працю», а також із нагоди 45-річчя з дня створення духового оркестру:

Кураса Василя Олександровича – викладача відділу духових та ударних інструментів, керівника та засновника духового оркестру Черкаської дитячої школи мистецтв.

Також подякою відзначив колектив Черкаської дитячої школи мистецтв, яку очолює Наталія Комарова.

А завідувачці відділу образотворчого мистецтва Вікторії Кошелєвій вручив почесну відзнаку за участь у щорічному Великодньому фестивалі.

Бажаємо учням подальших успіхів у світі мистецтва!


« повернутися

Вхід для адміністратора