Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

21 листопада - День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 11:55
Кількість переглядів: 23

День Гідності та Свободи — це символ величі українського народу, його рішучості та прагнення жити вільно, гідно та справедливо. Революція Гідності стала переломною подією, коли тисячі українців об’єднались, щоб висловити свою підтримку ідеям свободи, справедливості та гідності.

Сьогодні, щоб віддати шану мужності громадян, які восени 2004 року й у листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору представники міської та обласної влади, військовослужбовці і небайдужі мешканці громади поклали квіти до пам'ятника Борцям за волю України та взяли участь у молебні в православному соборі.

Також присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та всіх оборонців України, які загинули, захищаючи рідну землю.

Свобода — найцінніший дар, за який варто боротися. Пам'ять про героїзм наших співвітчизників залишається назавжди. Українські герої не загинули даремно, їхні вчинки і відданість завжди будуть нагадувати про непохитність духу та віру у світле майбутнє України.


« повернутися

Вхід для адміністратора