Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Відбувся фінальний тренінг проєкту «4К школа Genius Olympiad Ukraine»

Дата: 02.12.2023 10:00
Кількість переглядів: 40

Освітній захід «4К школа Genius Olympiad Ukraine», це ще один освітній проєкт, який реалізовано у межах загальноміського конкурсу на отримання грантів Черкаського міського голови у галузі загальної середньої освіти. А втілили його у життя вчителька Людмила Довгаль, завдяки спільним зусиллям педагогів та учнівського самоврядування Черкаської спеціалізованої школи №3.

Проєкт організований з метою формування та розвитку у учасників освітнього процесу навичок 4К: креативності, критичного мислення, командної роботи та комунікації.

Зокрема, попередні дві сесії освітньої події були приділені розвитку креативності, критичного мислення та командній роботі.

А вчора на фінальному тренінгу «Комунікація та ораторське мистецтво в самопрезентації», учасники відпрацьовували навички якісної комунікації. Запрошеною спікеркою тренінгу виступала Ірина Тітовська, відома в Черкасах ведуча подій, засновниця та тренерка школи «Ораторське мистецтво».

Також на завершальній частині проєкту «4К школа Genius Olympiad Ukraine» відбулася церемонія вручення дипломів учням, що підтверджує успішне проходження навчання та формування у особистості навичок 4К. На ній були присутні і кураторка освітньої галузі анастасія Чубіна разом із заступницею директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальницею управління освіти Надією Євчак.

«Дякую організаторам за такий фаховий, актуальний і цікавий освітній захід. Проєкти, як «4К школа Genius Olympiad Ukraine» допомагають учням та педагогам розвивати ключові навички, які необхідні в сучасному світі. Такі ініціативи готують учнів до майбутнього життя та сприяють розвитку креативності», - відзначила Анастасія Сергіївна.


« повернутися

Вхід для адміністратора