Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаській вчительці присудили премію Верховної Ради України

Дата: 22.12.2023 12:03
Кількість переглядів: 23

20 грудня 2023 року Верховна Рада України прийняла Постанову «Про присудження щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти».

Премії присуджено 44 педагогічним працівникам закладів освіти України у розмірі шістдесяти прожиткових мінімумів для працездатних осіб кожна, що складає 161 040 гривень. Серед цих педагогів і учитель біології Черкаської спеціалізованої школи №3 Людмила Володимирівна Довгаль.

Пані Людмила працює вчителем біології у спеціалізованій школі № 3 з 2004 року. Її вихованці успішно виступають та отримають призові місця у Всеукраїнських та Національних етапах міжнародних конкурсів – «Всеукраїнський Юнацький Водний Приз», Всеукраїнський біологічний форум «Дотик природи», «Intel Eco Україна», «Еко Україна», «Техно Україна», є неодноразовими переможцями конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України та Всеукраїнської олімпіади з екології.

Відзначимо, що висунення кандидатур для присудження Премії здійснювався обласними радами. Тож, у листопаді під час пленарного засідання Черкаської обласної ради депутати ухвалили клопотання до Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій про присудження премій.

Вітаємо!


« повернутися

Вхід для адміністратора