Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаський обласний осередок Національної спілки майстрів народного мистецтва України відзначає 30 років із дня створення

Дата: 11.01.2024 14:21
Кількість переглядів: 29

Сьогодні у галереї народного мистецтва відбулася виставка майстрів народного мистецтва Черкаської області "Сердечно, для вас". Тут представлені роботи, які через призму сучасності передають ідентичність української культури та традицій.

Варто додати, що з початку повномасштабного вторгнення майстри спілки долучилися до волонтерської діяльності, зокрема виготовляли шеврони для військових, проводили мистецькі лекції та заняття з арт-терапії для внутрішньо переміщених осіб тощо.

Також начальниця управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Валентина Шепецька від імені міського голови Анатолія Бондаренка вручила Подяку міського голови Мартиновій Ользі Михайлівні, заслуженій майстрині народної творчості України, голові Черкаського обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України за багаторічну плідну працю на благо Черкас та значний внесок в культурне життя міста.


« повернутися

Вхід для адміністратора