Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У дитячому садочку «Вербиченька» призначили нову завідувачку

Дата: 16.01.2024 14:30
Кількість переглядів: 25

Сьогодні заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики-начальниця управління освіти Надія Євчак офіційно представила колективу дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №18 «Вербиченька» нового керівника – Кучер Лідію Анатоліївну.

Свій трудовий шлях Лідія Анатоліївна розпочала на посаді методиста Черкаського факультету Київського національного університету культури і мистецтв, далі працювала вихователем у ДНЗ (ясла-садок) комбінованого типу №10 «Ялинка» та вихователем-методистом у ДНЗ (ясла-садок) №2 «Сонечко». Тож сфера дошкільної освіти для пані Лідії не нова.

У своїй роботі новопризначена завідувачка використовує педагогічне кредо: «Виховання – велика справа: ним вирішується доля людини».

«Лідія Анатоліївна – амбітний, відповідальний та креативний працівник. Вона має нове, сучасне бачення та підходи в розвитку закладу, тому переконана, що під її керівництвом дитячий садочок розвиватиметься та ставатиме все кращим. Тож бажаємо успіхів, натхнення й наснаги у подальшій роботі», - привітала завідувачку Надія Володимирівна.


« повернутися

Вхід для адміністратора