Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Талановиті учні БМЦ продовжують здобувати перемоги

Дата: 23.01.2024 10:49
Кількість переглядів: 19

За результатами підсумків участі закладів позашкільної та загальної середньої освіти Черкащини в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір», вихованці Багатопрофільного молодіжного центру знову з низкою нагород. Мистецькі вироби дітей закладу здобули перемогу та призові місця у номінаціях: «предмети вжитку», «сучасні дизайнерські вироби», «подарунок воїну».

Отже,  І місце здобула Вікторія Завезиступ,  ІІ місце - Крістіна Городнюк. Призерами творчого заходу стали Ілля Назаренко, Андрій Назаренко та Ірина Забудько. Їхні роботи визнані найкращими та візьмуть участь у Конкурсі на всеукраїнському рівні в Києві.

Відзначимо, що на обласний етап Конкурсу було надіслано 280 творчих експонатів юних учасників із різних куточків Черкащини. Мистецький захід організований з метою співпраці та обміну досвідом між осередками дитячої творчості, культурно-освітніх установ, виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва.

Вітаємо талановитих дітей та їхніх керівниць Ганну Величко, Анжелу Коваленко, Наталію Топчій із черговою перемогою і зичимо нових здобутків!


« повернутися

Вхід для адміністратора