Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Відбулася зустріч вихователів закладів дошкільної освіти в межах проєкту «Марафон освітніх практик – 2024»

Дата: 25.01.2024 17:02
Кількість переглядів: 26

Сьогодні в приміщенні департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради фахівці Центра професійного розвитку педагогічних працівників міста Черкаси  організували зустріч вихователів закладів дошкільної освіти в межах проєкту «Марафон освітніх практик – 2024»

Розпочинаючи зустріч, консультант центру Козова Сніжана Володимирівна наголосила, що головною метою марафону є представлення педагогами практик та методів роботи, які сприятимуть покращенню якості освітнього процесу з дітьми дошкільного віку.

Також вихователь-методист ДНЗ №39 Ткаченко Тетяна Петрівна розповіла про впровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній процес в закладі загальної середньої освіти.

Вихователь ДНЗ №89 Дехтярьова Наталія Вікторівна підготувала доповідь на тему: «Розвиток дрібної моторики рук за допомогою накопичення сенсорного досвіду дитини».

Практичний психолог ЗДО №23 Дегтярьова Юлія Миколаївна ознайомила з правилами використання вправ для зняття психоемоційного напруження у дітей дошкільного віку.

А вихователь ДНЗ №76 Літошенко Олена Анатоліївна поділилася досвідом роботи із сенсорно-пізнавального розвитку: «Гудзикотерапія – як засіб цікавої гри».

Спікери зустрічі не лише поділилися своїм досвідом та цікавими ідеями з колегами, але й випробували їх на практиці.


« повернутися

Вхід для адміністратора