Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

До Черкас завітала Міністр у справах ветеранів України

Дата: 30.01.2024 16:08
Кількість переглядів: 20

Сьогодні під час робочого візиту Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна разом із начальником Черкаської ОВА Ігорем Табурцем, Черкаським міським головою Анатолієм Бондаренком, секретарем міської ради Юрієм Тренкіним, першим заступником міського голови Сергієм Тищенком, заступницею міського голови Анастасією Чубіною та директором департаменту освіти та гуманітарної політики Богданом Бєловим відвідали МСК «Дніпро».

Зокрема, під час заходу ветерани російсько-української війни, які відновлюються на базі спортивного клубу, продемонстрували присутнім адаптивні види спорту: баскетбол на візках, настільний теніс, стрільба з лука, легка атлетика, кроссфіт, пауерліфтинг, волейбол сидячи.

Серед присутніх спортсменів були й переможці та призери всеукраїнських, міжнародних змагань «Ігор Нескорених», а також учасники проєкту «Герої» Вадим Мазніченко, Олексій Юхимець, Павло Жилін, Артем Лукашук, Максим Дмитраш, Ярослав Платмір, Денис Шеренговський, Євген Полін, Валерій Ковальчук, Олександр Гондя, Олександр Скринський та Дмитро Скляренко.

«Сьогодні ми маємо можливість бачити неймовірну силу духу, непохитність та стійкість. Кожен з наших захисників має власну унікальну історію та власний шлях до перемоги. Сьогодні ми висловлюємо їм глибоку вдячність за їхню безкомпромісну відданість та невтомні зусилля», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Також директор КП «МСК Дніпро» Юрій Гончаров представив проєкт «Центр фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни, членів їх сімей та сімей загиблих (померлих) ветеранів війни». Цей проєкт має на меті створення спеціального простору, який надаватиме необхідну підтримку та послуги для фізичного та психологічного відновлення ветеранів війни та їхніх родин.

Планується, що центр буде функціонувати на базі комунального підприємства та забезпечуватиме широкий спектр послуг, спрямованих на покращення здоров'я, реабілітацію та соціальну адаптацію учасників бойових дій.


« повернутися

Вхід для адміністратора