Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Директорки міських шкіл взяли участь у міжнародному науково-педагогічному стажуванні

Дата: 05.02.2024 15:34
Кількість переглядів: 18

Нещодавно директорки Черкаської гімназії №9 Ірина Топчій, Черкаської ЗОШ №8 Тетяна Саєнко таЧеркаської ЗОШ №28 Тетяна Скорик відвідали у Любліні (Польща) міжнародний форум у межах міжнародного науково-педагогічного стажування «Механізми трансформації освітніх технологій в умовах інтеграції України до європейського простору».

У межах поїздки освітяни провели спільне засідання асоціації «Авторські школи», Асоціації керівників шкіл України та представників польської AKADEMIA WINCENTEGO POLA, під час якого ознайомились із теоретичними напрацюваннями українських навчальних закладів із питань євроінтеграції освітнього процесу та подивились на організацію освіти, зокрема і для українських дітей у Польщі.

Окрім того, директорки особисто відвідали початкову школу в якій навчаються українські діти, економічний ліцей, медичну академію, де дізналися про їхню організацію навчання. Також у програмі поїздки вони мали можливість детальніше ознайомитися з історією міста Люблін.

Такі ініціативи та обмін досвідом важливий, адже він сприяє розширенню знань, які будуть спрямовані на розвиток міських закладів освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора