Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Учні закладів загальної середньої освіти міста Черкаси продовжують змагатися у першому етапі «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 10.02.2024 14:45
Кількість переглядів: 12

У деяких освітніх закладах міста завершився шкільний етап змагань. Учні готуються боротися за першість на наступному рівні - зональному.

Решта юних спортсменів продовжують змагатися у таких видах спорту, як футзал, волейбол, баскетбол, спортивне орієнтування та черліденг.

Тож, начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець разом із своїм заступником Олександром Шамраєм, профільною заступницею міського голови Анастасією Чубіною та директором департаменту освіти та гуманітарної політики Богданом Бєловим відвідали змагання волейбольних команд Черкаської ЗОШ №10.

Також для гравців міської школи провели розминку та короткий майстер-клас волейбольна команда КП «МСК «Дніпро».

«Єдність, командний дух та підтримка - така атмосфера панувала на МСК «Дніпро». Завзяті та вмотивовані учні готові показати максимальні результати. Вболіваємо за кожного з вас», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Окрім того, Анастасія Чубіна від імені міського голови Анатолія Бондаренка відзначила головного тренера волейбольної чоловічої команди КП «МСК «Дніпро» Сергія Гуменюка за сумлінну працю та здобуття командою численних перемог у Вищій лізі чемпіонатів України.

Тож, бажаємо всім учасникам успішних змагань!


« повернутися

Вхід для адміністратора