Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Шлях до ментального здоров'я: практичні навички для педагогів

Дата: 15.02.2024 09:17
Кількість переглядів: 25

Днями фахівці Центру професійного розвитку педагогічних працівників міста Черкаси організували психологічний практикум «Розвиток навичок підтримки ментального здоров’я сучасного педагога» для заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти міста.

Протягом практикуму психолог Ольга Романова та консультант центру Ліана Деркач ділилися своїм досвідом та знаннями про розвиток практичних навичок збереження ментального здоров’я педагога. Також вони представили стратегії саморегуляції та способи турботи про себе, адже стрес та навантаження часто є частиною професійного життя педагога.

«Питання збереження ментального здоров’я педагога є сьогодні одним із важливих чинників їхнього професіоналізму та успішного здійснення освітнього процесу», - відзначають спеціалісти ЦПРПП.

Тож, учасники практикуму мали можливість практично застосувати отримані знання та реалізувати ті види діяльності, які допомогли їм зрозуміти власні цінності, бажання та визначити головні пріоритети в особистому та професійному житті.


« повернутися

Вхід для адміністратора