Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Два роки минуло з того ранку, коли всі ми зрозуміли-життя не буде таким, як раніше…

Дата: 24.02.2024 19:40
Кількість переглядів: 31

День у день ворог безперервно намагається зламати нас, але ми лишаємось сильними. Військові і рятувальники, добровольці і ветерани, медики і волонтери, освітяни і журналісти, силові структури і прості українці – кожен робить все можливе для перемоги.

І як би часом не було складно, Україна тримається, навіть в моменти, коли доводиться відступити, щоб потім зробити великий крок вперед. Ми не злякались й не втікли, ми на нашій землі і зовсім скоро наступить світанок. Однак спогади про страшні дні війни залишатимуться з нами назавжди.

На жаль, втрачені життя не повернути, і ця біль буде з нами…

Сьогодні представники міської та обласної влади, військовослужбовці, родини загиблих та небайдужі мешканці громади зібрались на загальноміській акції «Два роки Незламності», щоб вшанувати пам'ять загиблих воїнів та цивільних за час повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Після хвилини мовчання, присутні символічно виклали з лампадок дату 24.02.2022 – саме у цей день, два роки тому ми почули фразу: «Ми вводимо воєнний стан на всій території нашої держави».

Віра, шана та вдячність тим, хто захищає нашу країну, ніколи не згасне. Наші воїни не лише відстоюють нашу територіальну цілісність, вони захищають наші цінності, нашу свободу та гідність.

Слава Україні!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора