Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

«Пісня буде поміж нас»

Дата: 01.03.2024 18:07
Кількість переглядів: 19

Під такою назвою відбувся сьогодні концерт естрадного оркестру Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Київ), присвячений 75-річчю з Дня народження видатного композитора, поета, виконавця Володимира Івасюка. Серед його творчості такі відомі твори, як: «Червона рута», «Я піду в далекі гори», «Водограй», «Пісня буде поміж нас», «Відлуння твоїх кроків», «Запроси мене у сни» та багато інших.

Тематичний вечір проходив у Черкаському міському Будинку культури ім. Івана Кулика, де зібралися прихильники та шанувальники таланту Володимира Михайловича. Серед гостей були заступниці міського голови Анастасія Чубіна і Марина Гаркава, а також директор департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов.

«Пісні написані Володимиром Івасюком і сьогодні залишаються актуальними та популярними. Його твори знають як старші, так і молоде покоління. Творчість видатного музиканта надихає, а його композиції стали класикою української музики», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Тож, у неповторній атмосфері звучання найкращих творів у виконанні оркестру Державної служби України з надзвичайних ситуацій поціновувачі творчості Володимира Івасюка отримали неймовірні враження і насолоду, маючи змогу доторкнутися до прекрасної музично-поетичної спадщини музиканта.


« повернутися

Вхід для адміністратора