Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Танцівники Багатопрофільного молодіжного центру здобули медалі Всеукраїнського фестивалю хореографічного мистецтва та Всеукраїнського чемпіонату з сучасних танців «Весняний вітер»

Дата: 05.03.2024 14:57
Кількість переглядів: 22

219 призових місць здобули у сольних, парних та командних виступах талановиті танцівники Багатопрофільного молодіжного центру у Всеукраїнському фестивалі хореографічного мистецтва та Всеукраїнському чемпіонаті з сучасних танців «Весняний вітер».

Вихованці танцювальних студій «Свій Стиль» (керівниця Софія Дробот), «ALL DANCE» (керівниця Таїсія Запісочна), Народного художнього колективу «Театр танцю «ТАІР» (керівниця Тамара Нестеренко) та Народного художнього танцювального колективу «Вікторія» (керівниця Вікторія Сухенко) на високому рівні продемонстрували свою майстерність у різних сучасних хореографічних стилях і напрямках.

Масштабні змагання відбулися 2 та 3 березня у СК «Будівельник». У змаганнях взяли участь близько півтори тисячі танцівників із Черкас та Черкаської області, Києва, Харкова, Одеси, Полтави, Кропивницького, Ірпеня, Чорноморська.

Вітаємо танцювальні колективи Молодіжного центру з низкою нагород та бажаємо нових досягнень!


« повернутися

Вхід для адміністратора