Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У спортивному комплексі «Будівельник» відбулися фінальні ігри ІІІ етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-Пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу серед учнів закладів загальної середньої освіти у м. Черкаси

Дата: 08.03.2024 15:21
Кількість переглядів: 42

Протягом двох тижнів 22 команди боролися за право виходу до ІІІ етапу змагань. Лише шість команд закладів освіти міста пройшли до півфіналу змагань «Пліч-о-Пліч», демонструючи свій професіоналізм та вміння володіти м’ячем.

Тож, сьогодні три найкращі команди змагалися за звання чемпіона м. Черкаси з футзалу в межах проєкту «Пліч-о-Пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 2023-2024 навчального року. Зокрема, це:

- команда Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 «Білоголові орлани»;

- команда Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 30 «Незламний джейран»;

- команда Черкаської гімназії № 31 «Прудка Рись».

Щоб привітати та підтримати гравців на урочистості завітали заступниця міського голови Анастасія Чубіна разом із директором департаменту освіти та гуманітарної політики Богданом Бєловим.

«Сьогодні тут стоять три команди, які виявилися найспритнішими та найсильнішими. Вітаємо переможців, далі на вас чекає обласний етап змагань і сподіваємося, що ви представлятиме рідне місто на всеукраїнському рівні. Хочу подякувати учням за активну участь, а також дякуємо тренерам та директорам закладів, які так само активно вболівають та підтримують юних спортсменів», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Тож, у підсумку запеклої боротьби команди мають такі результати:

І місце виборола команда «Незламний джейран» (ЗОШ №30);

ІІ місце здобула команда «Прудка рись» (гімназія №31);

ІІІ місце у команди «Білоголові орлани» (ЗОШ №3).


« повернутися

Вхід для адміністратора