Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №13 відбулися «Дні здорового харчування»

Дата: 14.03.2024 10:26
Кількість переглядів: 12

Протягом місяця у закладі освіти реалізовувався проєкт для учнів 3, 4 і 9 класів, а саме: були організовані тематичні тижні, присвячені здоровому харчуванню та ознайомленню школярів з різними овочами.

Враховуючи, що на сьогодні активно реформується шкільне харчування та пропагується здоровий спосіб життя, поширення знань про це серед дітей, особливо початкових класів, є надзвичайно важливим. Тому, головною метою цього проєкту стало цікаве та неординарне пропагування збалансованого та правильного харчування, адже це - запорука здоров'я.

Під час заходів діти мали змогу дізнатися невідомі факти про овочі й фрукти, дегустувати різні продукти, розширювати свою смакову палітру та зробити яскраві фото в костюмах овочів та фруктів.

Окрім того, організатори підготували вікторини та конкурси для учасників, щоб перевірити набуті ними знання та зарядити позитивом.

Відзначимо, що такі ініціативи в закладах загальної середньої освіти надзвичайно важливі, адже вони сприяють формуванню здорових звичок серед дітей та розумінню, що корисна їжа може бути смачною.


« повернутися

Вхід для адміністратора