Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

В Черкаській дитячій школі мистецтв ім. Валентина Талаха відбулося надзвичайно веселе та символічне свято під гаслом «Колодія величаймо, весну зустрічаймо»

Дата: 18.03.2024 16:40
Кількість переглядів: 12

Вихованці закладу, викладачі та жителі мікрорайону відзначили цей день по особливому, адже святкували прихід весни. Усі разом вони поглибилися у весняні обряди та традиції нашого українського народу, доторкнулися до вікових звичаїв та відчули їхню неповторну магію. Талановиті учні та викладачі представили яскравий показ українських обрядів, який залишив незабутнє враження в серцях кожного присутнього.

У цей день музика лунала на кожному кроці: співали українські пісні, грали на народних інструментах та розважалися у різних спортивних іграх. Кожен момент був наповнений радістю та енергією спільності.

Також під час благодійного ярмарку, організованого в межах свята, гостям та учасникам заходу вдалося зібрати 12 350 грн. Усі ці кошти будуть направлені на потреби Збройних Сил України.

Святкування весни в Черкаській дитячій школі мистецтв ім. Валентина Талаха не лише принесло радість та задоволення учасникам, але й стало чудовим прикладом спільної справи на благо інших - підтримки військових та виявлення творчих здібностей і вмінь молодого покоління.


« повернутися

Вхід для адміністратора