Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Розпочалася підготовка до військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)

Дата: 22.03.2024 15:41
Кількість переглядів: 13

21 березня відбувся семінар-практикум для відповідальних за проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») в закладах освіти міста Черкаси. До зустрічі долучилися фахівці відділу національно-патріотичного виховання та молоді департаменту освіти та гуманітарної політики та Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

На нараді педагогів ознайомили із планом підготовки до проведення I (міського) етапу гри, складом міського штабу гри та особливостями проходження змагань гри у 2024 році. Присутні обговорили можливості вдосконалення формату проведення гри, а також впровадження нововведень для підвищення її ефективності та заохочення учасників.

Окрім того, учасники семінару отримали можливість обмінятися досвідом та ідеями з колегами з інших закладів освіти. Це сприятиме покращенню в організації та проведенні майбутніх етапів гри.

Варто додати, що цього року для виховників та керівників роїв (команд) закладів освіти буде організована «Школа виховників джур», де можна буде отримати від досвідчених лекторів найкращі навички роботи з шкільною молоддю, яка бере участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл»(«Джура»).


« повернутися

Вхід для адміністратора