Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Відбувся відкритий чемпіонат міста Черкаси з вільної боротьби

Дата: 24.03.2024 09:52
Кількість переглядів: 15

Активну участь в змаганнях взяли 23 команди, а це понад 270 спортсменів. Вони завітали до нашого міста із різних куточків країни, а саме: із Київської області та м. Київ, Житомирської, Полтавської, Черкаської області, а також м. Полтава, Суми та Черкаси.

На відкриття змагань завітали профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна разом із начальницею управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики Анна Гавриш.

«На базі КП «Спортивний комплекс «Будівельник» зібралися дійсно сильні, вмотивовані та завзяті спортсмени, які готові показувати гідні результати. Приємно, що саме в Черкаси сьогодні приїжджають спортсмени зі всієї країни, які обʼєднані однією метою - продемонструвати свою майстерність та здобути перемогу», - зазначила Анастасія Сергіївна.

Окрім того, посадовиця вручила подяку директору ГО «Асоціація вільної боротьби» Валерію Музиці за вагомий внесок у реалізацію спортивних ініціатив, а також підтримку і розвиток спортивної галузі в місті Черкаси.


« повернутися

Вхід для адміністратора