Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаська освітянка взяла участь у курсі «Освіта задля успіху українців. Освітня політика та освітні технології для післявоєнної України»

Дата: 01.04.2024 15:29
Кількість переглядів: 14

Катерина Ткаченко, керівниця Центру проіесійного розвитку педагогічних працівників успішно пройшла всеукраїнський відбір та завершила навчання, захистивши проєкт на курсі «Освіта задля успіху українців. Освітня політика та освітні технології для післявоєнної України».

Курс проводився Київською школою державного управління ім. Сергія Нижного. Його програма передбачала глибоке занурення у проблематику сучасної освітньої політики та розробку інноваційних проектів, спрямованих на вдосконалення освітнього середовища в Україні.

В межах трьох модулів були залучені високопрофесійні лектори, серед яких: Лілія Гриневич, Роман Шиян, Ганна Новосад, Сергій Горбачов, Олена Масалітіна, Олена Лінник, Катерина Гольцберг, Ілля Філіпов, Олег Фасоля, Юрій Гайдученко, Яніна Хіжінська та ін.

Також під менторством Лілії Гриневич, проректорки Київського університету ім. Бориса Грінченка, колишньої міністерки освіти і науки України, був розроблений проєкт «Центр професійного розвитку - агенція перезавантаження Нової української школи в громадах», який має потенціал стати важливим кроком у розвитку освітньої сфери.

Проєкт був представлений перед комісією, до складу якої увійшли Тетяна Вакуленко, Олег Фасоля, Ігор Хворостяний, Сергій Колєбошин, Грищук Роман, Андрій Сташків.


« повернутися

Вхід для адміністратора