Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкаському міському Будинку культури імені Івана Кулика відбулася зустріч із представниками КНУ імені Тараса Шевченка

Дата: 18.04.2024 15:02
Кількість переглядів: 9

Сьогодні старшокласники закладів загальної середньої освіти міста зустрілися із представниками Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ларисою Комахою, директором, доктором філософських наук, професором, Вікторією Колтун, доктором наук з державного управління, професором, завідувачем кафедри регіональної політики та Юрієм Дихтяренком, кандидатом економічних наук, Заслуженим економістом України, доцентом кафедри регіональної політики.

Під час зустрічі учням у форматі презентації розповіли про особливості усіх освітніх програм, які пропонує Навчально-науковий інститут публічного управління та державної служби КНУ імені Тараса Шевченка.

Окрім того, у відкритому діалозі школярі мали змогу поставити запитання про етапи вступної кампанії, майбутні перспективи та отримати вичерпні відповіді від фахівців закладу.

Відзначимо, що одним із основних завдань Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби КНУ ім. Тараса Шевченка є збереження освітнього та наукового потенціалу, посилення ефективності провадження освітньої і наукової діяльності у сфері підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування. У своїй діяльності Інститут продовжує традиції та реалізує інноваційні підходи до підготовки управлінців вищого рівня для державних органів та бізнесу.


« повернутися

Вхід для адміністратора