Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Пішов з життя провідний тренер-викладач з боксу КДЮСШ «Вікторія» Віктор Андрійович Кіхтенко

Дата: 26.04.2024 11:55
Кількість переглядів: 10

Його життєвий шлях був нерозривно пов'язаний зі спортом, а саме із боксом. Віктор Андрійович розпочав свою тренерську діяльність в 1978 році у ВДСО «Трудові резерви» і продовжив працювати у цій галузі до останніх днів життя.

У 1993 році він прийняв посаду тренера-викладача з боксу у КДЮСШ «Вікторія» та за цей час підготував більше 10 «Майстрів спорту» і сотні чемпіонів міста та області.

Пан Віктор був наставником для багатьох молодих спортсменів, передаючи їм свої знання, досвід і натхнення. Щира турбота та підтримка про кожного свого вихованця зробили його не лише тренером, але й другом для них всіх. Відданість і пристрасть видатного тренера до боксу надихала інших на великі досягнення, і його спадок залишиться живим серед тих, на кого він вплинув.

Він назавжди запам’ятається всім, як щира, добра, чуйна людина. Його втрата залишить велику порожнечу в серцях тих, хто його знав і любив.

Від імені департаменту освіти та гуманітарної політики висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати.

Вічна пам'ять і царство небесне…


« повернутися

Вхід для адміністратора