Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Творчі колективи Черкаської спеціалізованої школи № 20 подарували глядачам звітний концерт

Дата: 15.05.2024 15:08
Кількість переглядів: 29

У приміщенні Черкаської обласної філармонії відбувся 30 ювілейний благодійний звітний концерт творчих колективів Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 20. Головною метою заходу став збір коштів для допомоги Збройним Силам України.

Творчий проєкт під назвою «Хай завжди співає в серці воля» згуртував усю шкільну родину: дітей, педагогів та батьків. Маленькі артисти разом зі своїми талановитими педагогами натхненно готувалися до цього дня, вкладаючи частинку свого дитячого серця в кожен рух, у кожну ноту, у кожен образ.

Свої досягнення представили Народна вокальна студія «Беліссімо», Народний художній колектив ансамбль танцю «Надія», Зразковий оркестр народних інструментів, Зразковий духовий оркестр, інструментальні ансамблі, солісти, учасники театральної студії «Мальви».

Зокрема, у програмі концерту звучали патріотичні пісні й поезія за творами класиків та сучасних українських композиторів і авторів, хореографічні й театральні композиції, постановки. З уст дітей лунали зворушливі слова про Україну, прагнення до Перемоги, миру та свободи.

Відвідали благодійний звітний концерт і начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець, заступник голови Черкаської ОВА Олександр Шамрай, заступниця міського голови Анастасія Чубіна, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов та депутат Черкаської міської ради Араік Рафікович Мкртчян.

«Пишаюсь нашими учнями, які невпинно продовжують допомагати військовим, всіляко підтримувати та висловлювати безмежну повагу і вдячність за їхню службу кожного дня. Наша талановита молодь – це втілення нашого майбутнього. Їхні вчинки є прикладом справжнього патріотизму та любові до своєї неньки» - відзначила Анастасія Сергіївна.

Також Анастасія Сергіївна вручила колективу Черкаської спеціалізованої школи № 20 Сертифікат на отримання музичних інструментів та Подяку міського голови Шуляці Володимиру – керівнику Зразкового духового оркестру, який наразі перебуває в лавах ЗСУ і боронить нашу землю. Нагороду отримала донька пана Володимира – Діана.


« повернутися

Вхід для адміністратора