Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Угода про співпрацю для розвитку студентського потенціалу

Дата: 19.06.2024 15:29
Кількість переглядів: 27

Фото без описуМіж департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та Черкаським національним університетом ім. Б. Хмельницького укладено Угоду про співпрацю. Документ підписали директор департаменту освіти та гуманітарної освіти Богдан Бєлов та проректор з наукової та інноваційної діяльності Спрягайло Олександр Васильович. Також до заходу долучилася заступниця міського голови анастасія Чубіна, а також представники та студенти Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького.

Угода про співпрацю засвідчує налагодження міцної та ефективної співпраці між департаментом освіти та гуманітарної політики та Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького, зокрема Кафедрою журналістики, реклами та PR-технологій.

Загалом вона передбачає організацію та проведення різних заходів, спрямованих на підвищення ефективності теоретичної та практичної підготовки журналістів, рекламників і піарніків, а також проведення спільних науково-технічних досліджень.

Спільні зусилля дозволять розкрити потенціал молодих фахівців і підвищити їхню конкурентоспроможність на ринку праці.

Департамент та університет планують разом реалізовувати проєкти, що відповідають сучасним потребам та викликам. У межах Угоди планується організація науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів та інших заходів освітнього й наукового спрямування, де викладачі, студенти і фахівці з різних галузей зможуть обмінюватися досвідом, знаннями та інноваційними ідеями.

Також сьогодні відбувся публічний захист кваліфікаційних проєктів студентів кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького. Це стало важливим етапом у їхньому навчанні, де майбутні медійники змогли продемонструвати свої кваліфікаційні проєкти, показати глибокі знання, творчий підхід та практичні навички, набуті під час навчання. Вони успішно справилися з викликами і показали свою професійну підготовку та готовність до подальших досягнень у медійному світі.


« повернутися

Вхід для адміністратора