Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

«Камертончик» - літнє продовження проєкту Черкаської дитячої музичної школи №3 «Гармонія освіти: дві школи - один діалог» у Черкасах

Дата: 20.06.2024 14:38
Кількість переглядів: 16

Фото без описуЦього літа у межах громадського партнерства в освітньому просторі Черкас «Гармонія освіти - дві школи один діалог», започаткованого Черкаською дитячою музичною школою №3, стартував проєкт «Камертончик». Це унікальна можливість, створена викладачами музичної школи та педагогами загальноосвітніх шкіл Черкас для дітей пришкільних таборів, познайомитися з чарівним світом музики під час канікул.

Більше 500 дітей із Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4, Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24, Черкаської гімназії №31, Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №33 ім. Василя Симоненка, Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №27 ім. М. К. Путейка, Черкаського НВК №34 у різний час побували у музичній школі №3, відчули її неповторну атмосферу творчості та спробували себе у грі на різних музичних інструментах. Вони мали нагоду доторкнутися до мистецтва, розкрити свої таланти та знайти нових друзів.

Тож на всіх дітлахів з нетерпінням чекають у Черкаській дитячій музичній школі №3 на навчання з 1 вересня, де кожен зможе відкрити для себе світ музики.


« повернутися

Вхід для адміністратора