Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Із Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2024 12:33
Кількість переглядів: 18

Фото без описуСьогодні наша країна відзначає важливе державне свято – День Конституції України. Цей документ є фундаментом нашої нації, охоронцем демократії та символом нашої незалежності та єдності. Він захищає права кожного громадянина та забезпечує стабільність і цілісність держави.

Сьогодні із нагоди відзначення Дня Конституції України у Черкаському академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбувся урочистий захід, на якому були присутні представники обласної та міської влади, громадські активісти, освітяни, працівники культурної та спортивної галузі міста, ветерани, військовослужбовці, а також рідні та близькі загиблих воїнів.

Під час урочистостей очільники області та міста вручили низку нагород військовим, правоохоронцям та працівникам різних галузей, які щоденно роблять внесок в нашу перемогу.

Зокрема, Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко привітав всіх присутніх та вручив:

-пам’ятну відзнаку «За звитяги в ім’я Черкас. Остафій Дашкович» ІІ ступеня Плющаю Івану Івановичу – директору Черкаського фізико-математичного ліцею, який очолював заклад впродовж 1993-2022 років;

-диплом Черкаської міської ради колективу Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вулкан» Черкаської міської ради (директор – Курій Олена Семенівна).

Хочемо висловити слова вдячності нашим незламним військовим, які щодня захищають нашу країну і наші конституційні права. Вони стоять на передовій, оберігаючи спокій, свободу і незалежність.

Нехай цей день буде сповнений гордості за нашу країну і надії на світле майбутнє, а захисники відчувають підтримку і вдячність щодня!


« повернутися

Вхід для адміністратора