Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаський спортсмен Сергій Куліш здобув срібну медаль на Олімпійських Іграх-2024

Дата: 01.08.2024 12:19
Кількість переглядів: 18

Фото без описуCергій Куліш змагаючись у складі збірної України боровся у фіналі кульової стрільби з гвинтівки на Олімпійських Іграх-2024.

Спортсмен здобув срібну нагороду у змаганнях зі стрільби з гвинтівки з трьох положень на дистанції 50 метрів, показавши результат у 461,3 бали.

Ця нагорода стала другою у кар'єрі Куліша на Олімпійських Іграх. Варто зазначити, що вона також є другою медаллю України в історії Олімпійських змагань зі стрільби з гвинтівки з трьох положень на дистанції 50 метрів та другою медаллю для України на Олімпійських іграх-2024!

«Пишаємося нашими спортсменами, які демонструють високий рівень майстерності на світовій арені. Особливо приємно, що призером став саме черкасець, наш земляк», - відзначила кураторка галузі Анастасія Чубіна.

Відзначимо, що Сергій Куліш вже декілька років поспіль отримує стипендію міської ради та міського голови як кращий спортсмен. Її виплата відбувається відповідно до міської «Програми розвитку фізичної культури та спорту у м. Черкаси на 2017-2021 роки».


« повернутися

Вхід для адміністратора