Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах відбулася діалогова платформа профспілкових лідерів та соціальних партнерів

Дата: 24.09.2024 17:00
Кількість переглядів: 5

Фото без описуСьогодні в Обласному Будинку учителя відбулася діалогова платформа, організована Черкаською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України, де основною темою обговорення стало «Соціальне партнерство, як засіб підвищення якості освіти міста».

Захід зібрав представників профспілок, освітян та соціальних партнерів, які мали змогу обмінятися думками та ідеями щодо покращення освітнього процесу у Черкасах. Участь в діалоговій платформі також взяли заступниця міського голови Анастасія Чубіна, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов та його заступниця Надія Євчак.

Від імені Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка, посадовиця вручила Подяку Федорчеко Ганні Петрівні, голові Черкаської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю в галузі освіти, вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, високі досягнення у вихованні молодого покоління, співпрацю щодо розвитку профспілкового руху, принципову громадянську позицію щодо захисту трудових, соціально-економічних прав і духовних інтересів членів спілки.

В свою чергу Богдан Олександрович вручив Грамоту департаменту освіти та гуманітарної політики Киренко Світлані Степанівні, заступнику голови Черкаської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток національної освіти та соціальну підтримку працівників галузі.

Зокрема, під час зустрічі присутні обговорили важливість соціального партнерства для підвищення якості освіти, а також стратегічні пріоритети, проєкти та ініціативи на 2024-2025 роки, що стосуються розвитку освіти. Окрему увагу акцентували на реалізації прав освітян у трудових відносинах, про проблеми, з якими вони стикаються, а також шляхи їх вирішення.

Окрім того, учасники ознайомилися з ходом звітно-виборної кампанії у первинних профспілкових організаціях Черкаської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, що дозволило висвітлити результати та плани на майбутнє.


« повернутися

Вхід для адміністратора