Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

В Учнівській Міжпарламентській Асамблеї новий віце-спікер

Дата: 25.09.2024 18:38
Кількість переглядів: 5

Фото без описуСьогодні в департаменті освіти та гуманітарної політики відбулися вибори на посаду віце-спікера молодіжної ініціативної групи Учнівської Міжпарламентської Асамблеї.

У виборчих перегонах взяли участь три учасниці: Анастасія Ключникова (Черкаська спеціалізована школа №3), Анна Кришталь (Черкаська гімназія №9) та Софія Бєлова (Черкаська спеціалізована школа №18). Кожна з кандидаток представила себе та проєкт, який планує втілити в УМА, а також пояснила, чому саме вона заслуговує на посаду віце-спікера.

Протягом презентацій учасниці відповідали на запитання від членів Асамблеї та управління УМА, що дозволило залучити до обговорення всіх присутніх.

Захід також відвідала заступниця міського голови Анастасія Чубіна та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Богджан Бєлов, які побажали претенденткам на посаду і усім членам УМА успіхів та нових звершень.

По завершенню презентацій відбулося незалежне голосування, результати якого оголосила комісія. В результаті виборів новою віце-спікеркою Учнівської Міжпарламентської Асамблеї була обрана Софія Бєлова.

У фіналі заходу присутні обговорили плани на новий навчальний рік, визначили наступні кроки для організації нових заходів і окреслили ключові напрямки роботи на найближчий час.


« повернутися

Вхід для адміністратора