В Черкаській спеціалізованій школі №13 відбулося тепле та смачне свято – День хліба
Всім відомо, що хліб – це не просто продукт, а справжній символ праці, достатку і традицій нашого народу. Тож учні та педагоги закладу продовжують організовувати дні здорового харчування за ініціативи першої леді Олени Зеленської.
Цього разу учениці 10-А класу, психолог Александрук Катерина, соціальний педагог Гриб Леся та медична сестра Скринник Ірина підготували цікаву та пізнавальну зустріч для учнів 3-4 класів. Діти дізналися про різновиди борошна, цікаві факти про хліб і його значення в українській культурі.
Під час заходу школярі мали змогу не лише спробувати різні види хліба, а й долучитися до майстер-класу з приготування тіста та виготовлення маленьких «жайворонків» – традиційної весняної випічки, що символізує пробудження природи. Також до свята долучилися представники департаменту освіти та гуманітарної політики та Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.
Захід охопив 80 учнів 3-4 класів і подарував усім теплі емоції, корисні знання та незабутні враження. Такі події не лише виховують повагу до традицій, а й формують усвідомлення важливості здорового харчування з раннього віку.