Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

На завершальному тижні для стажерів організували тренінг

Дата: 15.02.2023 18:02
Кількість переглядів: 16

Активна учнівська молодь поспілкувалася із заступницею міського голови Анастасія Чубіна про реалізацію їхніх очікувань щодо практики та пропозицій покращення її організації.

Гостем зустрічі став куратор проєкту «Картка черкасця» Костянтин Саленко. Він розповів учням про ідею картки та її універсальність. Діти, зі свого боку, запропонувала креативні ідеї, як наповнити картку тим функціоналом, який потрібен жителям міста їхнього віку.

Тренінг відбувся у цікавій інтерактивній формі. Школярі нагадали вже отримані знання про структуру органів місцевого самоврядування й продемонстрували рівень володіння ними – заповнили відповідні опитувальники. Далі для учнів організували ігри для розвитку креативності, стресостійкості та наполегливості.

Разом зі стажерами брали активну участь заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальниця управління освіти Надія Євчак, а також начальники та фахівці управлінь департаменту освіти та гуманітарної політики, щоб об’єктивно сформувати бачення про кожного учня.

«Школярі вже пройшли чимало лекцій, екскурсій та отримали багато гарних знайомств. Приємно чути відгуки колег, про освіченість та високу зацікавленість стажерів!» - зазначає Анастасія Сергіївна.

Нагадаємо, що друга зміна буде стажуватися з 20.02 до 10.03.


« повернутися

Вхід для адміністратора