Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У День Державного Прапора в місті урочисто підняли синьо-жовтий стяг

Дата: 23.08.2022 18:26
Кількість переглядів: 13

Сьогодні на площі Тараса Шевченка відбулися урочистості з нагоди Дня прапора України. У них взяли участь представники обласної та міської влади, громадські активісти, освітяни, працівники культурної та спортивної галузі міста, ветерани та військовослужбовці.

Захід почався з церемонії покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку. Після офіційної церемонії урочистого підняття Державного Прапора України відбулося нагородження працівників навчальних закладів міста, державних установ, органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів та військової служби.

Начальник обласної військової адміністрації Ігор Табурець відзначив Почесною грамотою Черкаської обласної військової адміністрації Молодик Катерину - учителя української мови та літератури Черкаського гуманітарно-правового ліцею, за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення обороноздатності, соціально-економічний та культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі професійні здобутки, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня Незалежності України.

Міський голова Анатолій Бондаренко відзначив Грамотами виконавчого комітету:

Головатюк Людмилу – директора Черкаської дитячої музичної школи № 2, за багаторічну плідну працю, відданість обраній справі, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток естетичного виховання підростаючого покоління черкасців;

Величко Оксану - вихователя дошкільного навчального закладу № 74 «Лісова пісня», за вагомий особистий внесок у волонтерську діяльність, підтримку соціально вразливих верств населення, надання допомоги громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок військової агресії з боку російської федерації та вимушено полишили рідні домівки, а також із нагоди святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

Вітаємо та пишаємось!


« повернутися

Вхід для адміністратора